avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare cumparare

Buna seara..bunica mea vrea sa imi faca act de vanzare cumpărare pe casa in care sta...Mama mea,fiica bunicii nu prea e de acord..Ar putea sa atace actul de vanzare cumpărare?Ce ar trebui să fac? Sau cum? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 11:32, 30 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bunica poate incheia un act de vanzare cumparare notaruial care nu poate fi atacat . Preventiv mergeti cu bunica la medic pentru a obtine un certificat din care sa rezulte ca este in deplinatatea facultatilor mintale.
Poate fi "atacat" daca nu ii dati bani bunicii sau ii dati prea puțini.
De principiu, actul de vanzare cumparare nu poate fi atacat decat ptr.simulatie(donatie deghizata) sau viciu de consimtamant.Vanzarea cumpararea sa fie pe un pret serios iar bunica sa fie in deplinatatea facultatilor mintale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bunica mea doreste sa-mi lase casa mostenire. RoxanaBurlacu RoxanaBurlacu Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la intrebarea mea. Bunica mea are 78 de ani si nu are probleme psihice. Care ar fi cea mai ieftina varianta (mostenire, ... (vezi toată discuția)
Bunurile proprii dobandite prin mostenire pot fi lasate la randul lor prin testament? medeea77 medeea77 Buna ziua! Ma confrunt cu urmatoarea situatie juridica: Bunicul meu (91 de ani) a mostenit anumite bunuri in urma cu 6 luni, in acest sens existand un ... (vezi toată discuția)
Contract de intretinere Adrian alexandru Adrian alexandru Salut as avea si eu o nelamurire.Eu traiesc cu bunica mea si ea ar vrea sa faca un contract de intretinere sa imi lase totul mie cand ea va deceda dar eu mai ... (vezi toată discuția)