avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Proba unui incident de securitate
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Proba unui incident de securitate

Dacă din cauza prestatorului are loc un incident de securitate, cine va face proba acestuia?
Printr-un NDA pot impune Prstatorului sa isi asume sa faca el dovada inexistentei bresei de securitate avand in vedere art 256 Cod pr civilă?
Cel mai recent răspuns: maria-s , utilizator 08:24, 11 Iunie 2019
pune mana pe carte ca de-aia ai picat de 7 ori la barou si magistratura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Examen magistratura Romanov Romanov am o mare rugamite la cei care au dat examenul de admitere in magistratura sau la cei ce se pregatesc pentru acesta. sunt foarte multe lucruri pe care ... (vezi toată discuția)
Inscriere in barou ca avocat defintiv in urma promovarii examenului de admitere din noiembrie 2010 Allegra Allegra Am promovat examenul de admitere in avocatura organizat in luna noiembrie 2010 pentru cei care s-au definitivat in alte profesii. Am inteles ca acum trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Admitere baroul prahova ContSters43587 ContSters43587 Sunt interesat sa stiu cam cum s-a desfasurat anul trecut examenul de primire la Baroul Prahova. Mai precis as vrea sa stiu cat de greu a fost si daca s-a ... (vezi toată discuția)