avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Oligofrenie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Oligofrenie

Buna dimineata,mama mea a murit acum 2 ani jumate,iar tatal meu saptamana trecuta,si mi-a ramas mie sora bolnava de oligofrenie,pe care nu o pot tine la mine din cauza spatiului mic si a fetitei mele de 2 anisori,care nu e obligata sa traiasca cu asa ceva :( intrebarea mea este,,,,dupe ce ii fac dosarul de institutionalizare intr-un centru special pentru ea,dureaza mult pana se aproba dosarul? Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Tutore DanielaSaigiu DanielaSaigiu Buna ziua,voi fi numita tutore pentru sora mea de 38 de ani bolnava de oligofrenie,dosarul e depus la Judecatorie,din cate stiu eu,dureaza mult pana iese ... (vezi toată discuția)
Dosar de istitutionalizare in camin DanielaSaigiu DanielaSaigiu Buna ziua Stie careva cat dureaza aprbarea dosarului de institutionalizare a unei persoane bolnave de oligofrenie intr-un centru special? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Pensie urmas persoana cu oligofrenie DanielaSaigiu DanielaSaigiu Buna ziua,am o sora bolnava de oligofrenie....i-am depus dosarul pentru institutionalizarea intr-un centru special pentru persoanele ca ea. Dar costa 706 ron ... (vezi toată discuția)