avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pensie urmas persoana cu oligofrenie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pensie urmas persoana cu oligofrenie

Buna ziua,am o sora bolnava de oligofrenie....i-am depus dosarul pentru institutionalizarea intr-un centru special pentru persoanele ca ea. Dar costa 706 ron pe luna si de aceea incerc sa ii fac pensie de urmas dua parinti,ambii decedati,mama acum 3 ani,tata in ianuarie anul acesta. Pb e urmatoarea: m-au numit pe mine tutorele ei legal,dar decizia inca nu e legalizata. Pot inainta dosarul? La Casa de Pensii din Bacau este o dna dr care trebuie sa ii dea o decizie medicala,care se va atasa la dosarul cu actele pentru pensie. Dar mi-o da fara decizia legalizata prin care sa ii demonstrez ca ii voi fi tutore? Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Tutore DanielaSaigiu DanielaSaigiu Buna ziua,voi fi numita tutore pentru sora mea de 38 de ani bolnava de oligofrenie,dosarul e depus la Judecatorie,din cate stiu eu,dureaza mult pana iese ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! am o sora bolnava de oligofrenie, gradul ii . orfana ... Ioana Mates Ioana Mates Buna ziua ! Am o sora bolnava de oligofrenie, gradul II . Orfana fiind de ambii parintii, am incercat sa ii fac pensie de urmaș dar suma este foarte mica, ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. care sunt pașii care trebuiesc urmați în cazul ... Dana Sgu86 Dana Sgu86 Bună ziua. Care sunt pașii care trebuiesc urmați în cazul în care plec din țară,e timp nedefinit,eu fiind tutorele surorii mele de 44 de ani, bolnavă ... (vezi toată discuția)