avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 386 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Suspendare CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Suspendare CIM

Buna ziua. In momentul de fata am 2 CIM, unul de 8h/zi si unul de 2h/zi. In septembrie o sa nasc si o sa mi se suspende CIM. Se poate ca pe perioada suspendarii, sa pot intocmi state de plata si sa operez in revisal? Bineinteles fara nici o remuneratie in schimbul acestor servicii.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:33, 30 Ianuarie 2018
Nu puteti face asa ceva ... Suspendarea contractului individual de munca are ca efect suspendarea prestarii muncii de catre salariat si a platii drepturilor de natura salariala de catre angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raportare revisal - suspendare cim SfetcuArabela SfetcuArabela Buna ziua, In HG 500/2011 lit.h) perioada si cauzele de suspendare a CIM, cu exceptia cazurilor de suspendare in baza concediilor medicale, nu este ... (vezi toată discuția)
Detasare angajat Arion Ramona Arion Ramona Buna ziua, am un angajat care trebuie sa il detasez la alta firma.Intrebarea mea este cum va aparea acesta pe statul de plata si pontajul meu?cu 0 zile ... (vezi toată discuția)
Ajutor banesc nastere copil sandraionita sandraionita buna seara, in situatia in care unui angajat , aflat in concediu ingrijire copil, i se naste un nou copil, acesta poate beneficia de ajutorul banesc ... (vezi toată discuția)