avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 173 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Stampila eliberare documente oficiale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Stampila eliberare documente oficiale

Buna ziua,

doresc sa va intreb daca pe adeverinte, decizii incetare contract de munca etc. eliberate de o firma sau ONG se pune stampila organizatiei care elibereaza documentul.

Legislatia privind utilizarea/necesitatea stampilei este ambigua.

Multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:13, 30 Ianuarie 2018
OG nr. 17/2015 privind reglementarea unor masuri fiscal-bugetare si modificarea si completarea unor acte normative,publicata in Monitorul Oficial nr. 540 din 20 iulie 2015, prevede, printre altele, eliminarea obligativitatii folosirii stampilei pentru documentele depuse la institutiile si autoritatile statului.

www.avocatnet.ro/articol_410...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stampila firma RMircea RMircea Mai sunt valabile stampilele firmelor ? Dar unde se mai folosesc stampile? (vezi toată discuția)
Deschidere cont trezorerie roxananicoletaarh roxananicoletaarh Buna seara. Deschiderea unui cont la trezorerie se poate face doar in localitatea in care e inregistrata firma, sau fiind sediul in provincie, se poate ... (vezi toată discuția)
Stampila adeverinta de vechime samuraro samuraro este adevarat ca nu mai este nevoie sa fie stampilata de firma emitatoare adeverinta de vechime in munca? (vezi toată discuția)