avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... pfa si contract salubrizare
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

pfa si contract salubrizare

am un mic magazin in Lugoj , sunt pfa la norma de venit , din mai cei de la retim din timisoara preiau salubrizarea din Lugoj , a venit un agent pentru a incheia contractul si mi-a spus ca voi plati 90 lei pe luna pentru ca sunt considerat spatiu comercial , e normal? nu ar trebui sa fie contract in functie de persoana juridica sau fizica? curentul si gazul sunt pe persoana fizica , adunate impreuna sunt mai ieftine ca salubrizarea

Alte discuții în legătură

Buna ziua nicasever nicasever sunt pfa instructor auto si vreau sa stiu daca pot deduce din cheltuieli:tel fix si mobil,intretinere si curent din apartament [ locuinta si sediu pfa ]. cat % ... (vezi toată discuția)
Pfa, norma de venit, neinregistrat scopuri tva, declaratia 392b nedepusa Popu Popu Buna, sunt PFA norma de venit, neinregistrat in scopuri de TVA. Am inteles ca avand venituri peste 10.000 €, sub 119.000 RON in anii 2007,2008,2009 as fi ... (vezi toată discuția)
Contracte intre persoane fizice si sc tai2706 tai2706 Doresc sa imi incerc norocul in domeniul agricol. Detin o sera unde doresc sa cultiv legume pe care vreu sa le comercializez magazinelor de specialitate. ... (vezi toată discuția)