avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... E card
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

E card

Buna ziua. Copilul meu este elev in Viena. De 2 ani incerc sa obtin E-CARD-ul (cel verde pt. Austria) dar cei de la casa de asig.imi spun ca nu mai sunt asigurati elevii de 3 ani . Stiu cazuri care au obtinut acest card. Cum sa procedez?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:42, 30 Ianuarie 2018
Luati legatura cu Biroul ataşatului pe probleme de muncă şi sociale pentru R.F.Germania si. Austria (sediul la Berlin), pentru indrumari :
Tel: + 49-0-30.212.39.108
Fax: + 49-0-30.212.39.399
E-mail: berlin.social@mae.ro
Ultima modificare: Marți, 30 Ianuarie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lucru in zi sarbatoare legala austria laura goja laura goja Buna ziua, lucrez in Austria la un restaurant. In luna Mai au fost mai multe zi de sarabatoare legala in care am lucrat. Stie cineva care este legislatia ... (vezi toată discuția)
Munca la negru Annabella12 Annabella12 Buna ziua, sper sa ma ajutați cu privire la nelămurirea mea. Am lucrat in Austria la negru timp de 2 ani si 8 luni si fiind o perioada însărcinată apoi ... (vezi toată discuția)
Malpraxis Jeni2016 Jeni2016 Buna ziua, intrebare as avea si eu. Recent am fost operata la fiara dar din nefericire doctorii au uitat sa scoata un nervur care leaga fiara de ficat si mi-au ... (vezi toată discuția)