avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1169 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Malpraxis
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Malpraxis

Buna ziua, intrebare as avea si eu. Recent am fost operata la fiara dar din nefericire doctorii au uitat sa scoata un nervur care leaga fiara de ficat si mi-au zis ca imi fac iar programare inca o data sa il scoata , ca daca ramane acolo se face tumoare. Intrebarea mea este: as putea sa ii dau in judecata?
Cel mai recent răspuns: Jeni2016 , utilizator 14:14, 18 Martie 2018
Este dreptul dvs. sa deschideti actiune in instanta.
Este bine sa sesizati Colegiul medicilor din judet, in scris, cu nr. de inregistrare/ data.
Informatii suplimentare gasiti aici: www.avocatnet.ro/articol_381...
Nu sunt in tara in Austria am fost operata
Nu cunosc legislatia austriaca. Puteti lua legatura cu un avocat roman care practica in Austria. Gasiti adrese pe internet daca dati cautare pe Google - avocat roman cu practiva in Austria.
Puteti sa va adresati pentru indrumari si Biroului ataşatului pe probleme de muncă şi sociale (sediul la Berlin)

Dna. Ioana Gabriela MANOLE, ataşat pe probleme de muncă şi sociale acreditat în Germania şi Austria
Tel: + 49-0-30.212.39.108
Fax: + 49-0-30.212.39.399
E-mail: berlin.social@mae.ro
Ultima modificare: Duminică, 18 Martie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc frumos o sa intreb. Duminica frumoasa va doresc tuturor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lucru in zi sarbatoare legala austria laura goja laura goja Buna ziua, lucrez in Austria la un restaurant. In luna Mai au fost mai multe zi de sarabatoare legala in care am lucrat. Stie cineva care este legislatia ... (vezi toată discuția)
Concediu maternal Titza Mariana Titza Mariana Buna ziua. Sunt in concediu de creșterea copilului pana in 22ianuarie 2019. Dacă asi începe munca in luna Iunie anul acesta, statul austriac îmi mai da ... (vezi toată discuția)
Munca la negru Annabella12 Annabella12 Buna ziua, sper sa ma ajutați cu privire la nelămurirea mea. Am lucrat in Austria la negru timp de 2 ani si 8 luni si fiind o perioada însărcinată apoi ... (vezi toată discuția)