avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu maternal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu maternal

Buna ziua. Sunt in concediu de creșterea copilului pana in 22ianuarie 2019. Dacă asi începe munca in luna Iunie anul acesta, statul austriac îmi mai da suna de bani care mi se cuvenea dacă rămâneam acasă pana in 22 Ianuarie 2019? Mulțumesc mult
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:44, 17 Februarie 2018
Întrebați la instituțiile competente din Austria sau luați legătură pentru mai multe informații cu Atașatul pe probleme de muncă din cadrul Ambasadei
Dna. Ioana Gabriela MANOLE, ataşat pe probleme de muncă şi sociale
acreditat în Germania şi Austria
Tel: + 49-0-30.212.39.108
Fax: + 49-0-30.212.39.399
E-mail: berlin.social@mae.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lucru in zi sarbatoare legala austria laura goja laura goja Buna ziua, lucrez in Austria la un restaurant. In luna Mai au fost mai multe zi de sarabatoare legala in care am lucrat. Stie cineva care este legislatia ... (vezi toată discuția)
Malpraxis Jeni2016 Jeni2016 Buna ziua, intrebare as avea si eu. Recent am fost operata la fiara dar din nefericire doctorii au uitat sa scoata un nervur care leaga fiara de ficat si mi-au ... (vezi toată discuția)
Munca la negru Annabella12 Annabella12 Buna ziua, sper sa ma ajutați cu privire la nelămurirea mea. Am lucrat in Austria la negru timp de 2 ani si 8 luni si fiind o perioada însărcinată apoi ... (vezi toată discuția)