avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1856 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Prelungirea contractului de inchiriere locuinta de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Prelungirea contractului de inchiriere locuinta de serviciu M.Ap.N. dupa trecerea in rezerva, ca pensonar militar, conform Ordinului M84/2009 actualizat

Buna ziua , va adresez rugamintea de a mi raspunde la intrebarea de m ai sus deoarece am o neclaritate in acesta privinta . Dupa ce am citit Ordinul M84/2009 actualizat, nu am inteles bine ce sanse am dupa trecerea in rezerva in viitorul apropiat sa pot continua inchirierea locuintei de serviciu din fondul M.Ap.N. atat eu cat si familia mea. Mentionez ca Art 30 din M84/2009 spune ca locuinta de serviciu devine disponibila la termenul prevazut in contract; tot la Art 30 pct f spune ca in termen de 30 de zile de la data incetarii raportului de srviciu cu M.Ap.N. ; Art 31 din M84/2009 spune : contractele de inchiriere a locuintelor de serviciu pentru pensionari sau urmasii locatarilor decedati in situatia care face dovada ca ocupau locuinta de serviciu , au achitat chiria la zi , ca nu au detinut locuinta propritate personala ei sau membri de familie dupa 1990 se pot prelungi prin acordul partilor in conditiile prezentelor instructiuni [ M84/2009 actualizat ] ; Art 32 din M84/2009 spune ca ina cazul parasirii definitive din diferite motive a locuintei de serviciu de catre locatar si/sau neprezentarii acestora pt a prelungi durata contractului de inchiriere , continua in beneficiul sotiei , sau descendentilor /ascendentilor ,daca acestia indeplinesc cumulativ urmatoarele conditii : - fac parte din personalul M.Ap.N. ; - au locuit impreuna cu locatarul ; - au fost inscrisi in contractul de inchiriere actualizat cu Ordinul M 123/2012 . La puctul 7 din Anexa 4 din M84/2009 se arata ca se pot prelungi contractele de inchiriere in conditiile prevazute de M84/2009 actualizat cu Ordinul M 123/2012. Va adresez din nou rugamintea sa ma informati in aceasta problema , daca dupa trecerea in rezerva , ca pensionar militar , pot beneficia de prelungirea contractului de inchiriere atat eu cat si familia mea , mentinez ca nu detin si nu am detinut locunta propritate personala , atat eu cat si membrii familiei . Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Prelungire contract de inchiriere sau cumpararea locuintei de serviciu redwolf31 redwolf31 Buna ziua , va adresez rugamintea de a mi raspunde la intrebarea de m ai sus deoarece am o neclaritate in acesta privinta . Dupa ce am citit Ordinul M84/2009 ... (vezi toată discuția)
Cumparare locuinta de serviciu mai rikihd rikihd Conform art 2 , alin. 1 din legea 562/2004 care specifica ca \'\' persoanele care sunt titulari de contract de inchiriere, detin o locuinta de serviciu in ... (vezi toată discuția)
Locuinta serviciu in armata csimion70 csimion70 Sunt cadru militar activ si dețin o locuință de serviciu. După trecere in rezerva mai pot locui in aceasta locuinta ? (vezi toată discuția)