avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Locuinta serviciu in Armata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Locuinta serviciu in Armata

Sunt cadru militar activ si dețin o locuință de serviciu. După trecere in rezerva mai pot locui in aceasta locuinta ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:19, 8 Octombrie 2019
INSTRUCȚIUNI din 13 august 2009 privind repartizarea, închirierea și folosirea locuințelor de serviciu și a locuințelor de intervenție din administrarea Ministerului Apărării Naționale

art.30
(1) Locuințele de serviciu și locuințele de intervenție devin disponibile, iar dreptul de folosință a acestora încetează la termenul prevăzut în contract sau înaintea acestui termen, în condițiile și la termenele prevăzute mai jos:
.....
f) când locatarului i-a încetat contractul de muncă/raportul de serviciu cu Ministerul Apărării Naționale, în termen de 30 de zile de la data încetării;
....
Dar dacă dețin locuinta de serviciu si trebuie sa ies la pensie

Cornel Vasile a scris:

INSTRUCȚIUNI din 13 august 2009 privind repartizarea, închirierea și folosirea locuințelor de serviciu și a locuințelor de intervenție din administrarea Ministerului Apărării Naționale

art.30
(1) Locuințele de serviciu și locuințele de intervenție devin disponibile, iar dreptul de folosință a acestora încetează la termenul prevăzut în contract sau înaintea acestui termen, în condițiile și la termenele prevăzute mai jos:
.....
f) când locatarului i-a încetat contractul de muncă/raportul de serviciu cu Ministerul Apărării Naționale, în termen de 30 de zile de la data încetării;
....

Raportul de serviviu inceteaza o data cu pensionarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungirea contractului de inchiriere locuinta de serviciu m.ap.n. dupa trecerea in rezerva, ca pensonar militar, conform ordinului m84/2009 actualizat Costy65 Costy65 Buna ziua , va adresez rugamintea de a mi raspunde la intrebarea de m ai sus deoarece am o neclaritate in acesta privinta . Dupa ce am citit Ordinul M84/2009 ... (vezi toată discuția)
Prelungire contract de inchiriere sau cumpararea locuintei de serviciu redwolf31 redwolf31 Buna ziua , va adresez rugamintea de a mi raspunde la intrebarea de m ai sus deoarece am o neclaritate in acesta privinta . Dupa ce am citit Ordinul M84/2009 ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de chirie IonelaP02 IonelaP02 Buna seara Viitorul meu sot este cadru militar. Daca sunt coplatitor la un credit ipotecar mai beneficiaza de indemnizatia de chirie? Va multumesc anticipat! (vezi toată discuția)