avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere prim -procuror
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere prim -procuror

Am facut plangere unei persoane, pentru amenintare soldata cu NUP desi am depus la politie doua inregistrari audio-video ,atunci.

Persoana respectiva recunoaste ca ma injurat ( nu si amenintat) datorita faptului ca am cerut o pedeapsa aspra ( am fost parti intr-un proces soldat cu trimiterea in inchisoare cu suspendare pentru o alta infractiune de amenintare comisa cu mult timp inainte). Desi a recunoscut nu a primit nici macar o amenda confom legii 61/1991.

Cum as putea completa plangerea =la petent. Multumesc mult.

Faţă de motivele enunţate şi de actele doveditoare pe care le anexez prezentei , vă solicit să admiteţi plângerea, să dispuneţi infirmarea desfiinţarea soluţiei de clasare /renunţare la urmărire penală şi să … (se va indica soluţia urmărită de petent).
Nu inteleg exact, ati fost amenintat in sensul legii penale sau nu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

PlÂngere Împotriva soluŢiei de clasare-art. 339 alin. (4) c. proc. pen Valsymy Valsymy In cazul unei PLÂNGERI ÎMPOTRIVA SOLUŢIEI DE CLASARE a unui dosar penal care sunt variantele care se pot cere in plangere? În drept, îmi întemeiez ... (vezi toată discuția)
Infractiunea de fals victorm86 victorm86 As dori sa stiu care este echivalenta in vechiul cod penal a faptei de fals in inscrisuri sub semnatura privata infaptuita prin prezentarea necorespunzatoare a ... (vezi toată discuția)
Contestare la renuntarea urmaririi penale! multumesc Alexandrundaniel Alexandrundaniel Un vecin a intrat in locuinta bunicii,a sustras diferite bunuri,si-a recunoscut fapta prejudiciul nu a fost recuperat,iar procurorul a decis neinceperea urm. ... (vezi toată discuția)