Bună seara,
Participând zilele trecute la o zi de naştere, serbată într-un local, la un moment dat am intrat în vorbă cu o hostess(angajată), am întrebat-o în ce clasă este, mi-a răspuns că a teminat facultate, am întrebat-o dacă ar fi de acord să bem o cafea, şi dacă vrea să îmi comunice nr de tel. Ea acceptând, am făcut schimb de numere de telefoane, însă, eu nu am mai reţinut complet nr ei, ci numai primele trei cifre, după cele universale 07, fiind vorbă despe aceeaşi cifră.
După două zile, am fost din nou la acel local, întrebând de domnişoara, zicându-i pe nume, şi mi s-a spus că nu lucrează decât doar când e chemată.
Revenind acasă, am sunat pe numărul localului, am comunicat circumstanţele în care o cunoscusem pe domnişoara, zicând că am făcut atunci schimb de numere dar că eu nu l-am mai reţinut şi că aş fi interesat să luăm legătura. Mi s-a spus, telefonic, că domnişoara nu vrea să o caut.Am mulţumit pentru ajutor şi am întrerupt legătura.
Câteva ore mai tîrziu, primesc un apel de la administrator, acesta reproşându-mi că îi hărţuiesc angajaţii - eu am întrebat dacă o găsesc pe domnişoara în seara respectivă -fata este foarte speriată (!!)şi că pot avea probleme, existând camere de luat vederi şi având şi numărul meu.
Atunci i-am zis că sunt convins că nu ştie despre ce este vorba, d-ra şi cu mine am făcut schimb de numere de telefon dar că eu nu i l-am mai reţinut, acesta fiind motivul pentru care am căutat-o,El spune că nu crede că mi-a dat d-ra numărul de telefon, fiindcă altfel o sunam direct, deşi eu spusesm că nu mai reţinusem numărul, iar ceea ce crede el, îl privete, nu are legătură cu aspectul, adăugând că fapta lui eu o percep ca ameninţare. El spune că atât a avut de spus,şi ne-am luat la revedere.
Aş dori să vă întreb cum poate fi considerată această speţă.
Ca o remarcă: din moment ce eu cu d-ra nu am mai discutat, cum de se simţea ea aşa de spreiată, după cum zicea individul la telefon?
Mulţumesc