avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Calcul concediu medical sarcina si lauzie
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Calcul concediu medical sarcina si lauzie

Bună ziua! Eu am lucrat in perioada octombrie 2016-martie 2017, după care mi-am dat demisia, fiind studentă la zi in anul 3. În iulie 2017 m-am reangajat, după care am intrat in concediul de risc maternal. Din ianuarie 2018 am intrat in concediu de sarcina si lauzie si am fost anunțată ca nu mi se va mai plăti concediul deoarece nu am stagiu de cotizare. Facultatea nu se ia in considerare deoarece nu am examenul de licență în prima sesiune si chiar daca am terminat 3 ani nu sunt considerată absolvent, sau cel putin asa mi s-a spus. Concediul medical nu se pune ca stagiu de cotizare? Care ar fi procedura de calcul sa inteleg si eu de ce nu mi se mai plătește concediul? Mulțumesc.
Ultima modificare: Marți, 30 Ianuarie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Concediu creștere copil Naomi12 Naomi12 Bună ziua, Eu am început sa lucrez anul trecut pe data de 2 Nov. 2016, în februarie am aflat ca sunt insarcinata, iar din mai eu sunt în concediu de risc ... (vezi toată discuția)
Concediu ingrijire copil alinasavin alinasavin Am angajat o studenta, in ultimul an, cu data de 01 februarie 2006. A terminat facultatea dar nu si-a dat licenta. A ramas insarcinata urmand sa nasca in ... (vezi toată discuția)
Master - somaj - cic1 - concediu medical - cic2 P. Alina P. Alina Buna ziua! Am si eu o intrebare...ma aflu in cic pana pe 22 noiembrie, cand fetita implineste 2 ani. Am intrat in cic dupa terminarea masterului(iulie 2010), ... (vezi toată discuția)