avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Culoare gresita in CIV
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Culoare gresita in CIV

Buna seara!Am inmatriculat o masina anul trecut, care este culoarea neagra,Cei de la Rar au gresit Civ-ul si au trecut culoarea gri in talon in loc de negru. Certificatul de asemenea a fost facut pe baza CIV tot pe culoarea gri! Am fost la Rar sa imi modifice cartea.
Daca vreau sa vand masina trebuie sa schimb si certificatul de inmatriculare? Cine plateste pentru toate astea? Ce pot face in acest caz? Mai ales ca acum e nebunie si la inmatriculari...Si as vrea sa o dau cat mai repede...
Cel mai recent răspuns: modemser , utilizator 11:52, 5 Noiembrie 2023
Va trebui efectuata corectura si in cuprinsul certificatului.
Salut , am exact aceeași problema, o mașina neagra , a trecut pe la RAR si acuma ar fii Gri in cartea eliberata de ei,
Daca m-ai putea ajuta, in cazul au cum s-a rezolvat, sau ce recomandare ar fi , cum sa procedez

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara!am înmatriculat o mașina acuma 1 săptămâna 2 ... modemser modemser Buna seara!Am înmatriculat o mașina acuma 1 săptămâna 2 , care este culoarea neagra, Cei de la Rar au greșit Civ-ul si au trecut culoarea GRI in talon ... (vezi toată discuția)
Schimbare culoare masina yna81 yna81 Buna seara, as vrea sa va intreb la RAR cand fac programare pentru schimbarea culorii,in ziua programarii cum trebuie mers cu masina culoare de pe talon sau ... (vezi toată discuția)
Legislatie rutiera anton39 anton39 Buna ziua; Doresc sa schimb o parte din culoarea masinii si de acea doresc sa stiu in ce proportie trebuie sa pstrez culoarea trecuta in talonul masinii( exp; ... (vezi toată discuția)