avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara!Am înmatriculat o mașina acuma 1 ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara!Am înmatriculat o mașina acuma 1 săptămâna 2 ...

Buna seara!Am înmatriculat o mașina acuma 1 săptămâna 2 , care este culoarea neagra,
Cei de la Rar au greșit Civ-ul si au trecut culoarea GRI in talon in loc de NEGRU.
Pot sa circul ? Este RISK sa primesc amenda
este in atribuția polițistului rutier sa ma amendeze pana la remediară problemei , cine o remediază si cum ?
Cine plătește pentru toate astea? Ce pot face in acest caz? Mai ales ca acum e nebunie si la înmatriculări...Si aș vrea sa o dau cat mai repede...
Cel mai recent răspuns: SCA IONESCU & NOVAC , Avocat 14:40, 5 Noiembrie 2023
Remediați problema la RAR

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Culoare gresita in civ alina alinus alina alinus Buna seara!Am inmatriculat o masina anul trecut, care este culoarea neagra,Cei de la Rar au gresit Civ-ul si au trecut culoarea gri in talon in loc de negru. ... (vezi toată discuția)
Legislatie rutiera anton39 anton39 Buna ziua; Doresc sa schimb o parte din culoarea masinii si de acea doresc sa stiu in ce proportie trebuie sa pstrez culoarea trecuta in talonul masinii( exp; ... (vezi toată discuția)
Schimbare culoare masina yna81 yna81 Buna seara, as vrea sa va intreb la RAR cand fac programare pentru schimbarea culorii,in ziua programarii cum trebuie mers cu masina culoare de pe talon sau ... (vezi toată discuția)