avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Hartuita de catre o minora
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Hartuita de catre o minora

De jumatate de an sunt hartuita pe un site de socializare de o minora atat eu cat si familia mea. Problema este ca mama (decazuta din drepturi) o instiga sa faca acest lucru. Pot fi trase ambele la raspundere si pana unde s-ar ajunge?
Ultima modificare: Marți, 30 Ianuarie 2018
AdinaIP, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 00:21, 31 Ianuarie 2018
Buna seara,
Pai daca nu ati facut nimic ce sa patiti?
Dati BLOK si gata
Degeaba ii dam block, fata pare ca are probleme psihice. Are parola unei persoane apropiate si se conecteaza de pe contul respectivului si ori posteaza mesaje, ori trimite in privat. O fi normal sa intri cand vrei, cum vrei pe profilul cuiva sa intimidezi pe altcineva?
Rugati persoana apropiata sa schimbe parola.
Nu e normal dar ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De un an sunt hărțuită pe facebook, aproape constant, de o persoană care pare că are tulburări psihice. pot să fac ceva concret ca să înceteze această situație? Camelia2312 Camelia2312 Buna ziua, De 1 an an de zile, cu pauze, ce e drept, sunt hartuita on-line pe facebook, imi agreseaza insulte ( pe profil sau personal, dar si in grupuri ... (vezi toată discuția)
Postarea unei fotografi dyadiana dyadiana Bună seara, pe rețeaua de socializare Facebook ce se întâmplă dacă îl ai pe cineva la prieteni și intri pe. Pagina lui și distribui o fotografie cu ... (vezi toată discuția)
Hartuire minor dragalinamihaela dragalinamihaela Am o fata de 17 ani care e agresata pe facebook cu tot felul de mesaje urate si comentarii la fotografii foarte injositoare si nu stiu cum sa intervin.Eu sunt ... (vezi toată discuția)