avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Obligatii ale Administratiei Fondului Imobiliar ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Obligatii ale Administratiei Fondului Imobiliar Bucuresti

Buna ziua.
Iata faptele pe scurt:
Imobil aflat sub umbrela legii 10/2001.
Pe casa scarii de acces pentru 4 locatari unul dintre acestia a reusit sa-si treaca in ctr de inchiriere spatiul de sub scara (ctr incheiat cu ICRAL inainte de 1989).
La semnalarea acestui abuz catre ICRAL acesta a trimis un raspuns in care a recunoscut ca "s-a produs o eroare"(?!...) si a promis ca va remedia eroarea prin scoaterea spatiului respectiv din ctr. chiriasului respectiv.
Cum ICRAL nu a mai remediat ilegalitatea si in acest moment atat atributiile, cat si arhiva/documentele ICRAL sunt preluate de catre Administratia Fondului Imobiliar din Bucuresti am dori sa aflam daca AFI are obligatia de a remedia aspectul ilegal semnalat.
Cum ar trebui procedat?

Multumiri
Ultima modificare: Miercuri, 31 Ianuarie 2018
nikfirst, utilizator

Alte discuții în legătură

Trebuie să rectific o eroare materială în adresa apartamentului: ... Ileana2022 Ileana2022 Trebuie să rectific o eroare materială în adresa apartamentului: este scrisă greșit scara, atât în contractul de vânzare-cumpărare (întocmit în ... (vezi toată discuția)
Poate asociatia de proprietari sa instituie privilegiu imobiliar asupra altui imobil decat cel care are datorii fata de asociatie? znicolae9 znicolae9 In asociatia noastra exista un datornic cu restanta mare la intretinere. Din pacate nu am actionat cu promptitudine si ap . cu datorii a fost vandut la ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere icral Qwizzard Qwizzard Sunt chirias intr-un imobil nationalizat. Recent, mi-a expirat contractul de inchiriere si am fost la ICRAL sa-l reinnoiesc si de acolo mi s-a spus ca nu mi se ... (vezi toată discuția)