avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Soțul mamei mele a decedat.wl avea o fica din prima căsătorie.apartamentul a fost cumpărat de mama mea și de el.deci bun dobândit în timpul căsătoriei.ce drepturi succesorale are fata lui asupra apartamentului.va mulțumesc

Ultima modificare: Miercuri, 31 Ianuarie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 09:52, 31 Ianuarie 2018
Jumatatea defunctului din apartament se imparte intre: fiica (3/4, adica va avea 3/8) si sotia supravietuitoare (1/4, adica 1/8, la care se adauga jumatatea ei din apartament, in total 5/8)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune gross405 gross405 Buna ziua.Tatăl meu vitreg a decedat.Am rămas cu drept de mostenire eu mama mea si sora mea vitregă fi ca defunctului.Va rog sa mi spuneti care este ... (vezi toată discuția)
Mostenire copil din alta casatorie! Sfarlea Sergiu Sfarlea Sergiu Buna seara! Bunicul meu tocmai a decedat acum cateva zile,dupa 3 zile de la deces mama mea a primit un telefon de la sora ei (vitrega),tin sa mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Mostenire elena_1234 elena_1234 Buna ziua, Am urmatoarea problema: Bunicul mamei mele a murit acum mai bine de 20 de ani. La momentul respectiv apartamentul s-a impartit jumatate intre ... (vezi toată discuția)