avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 299 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Calcul salar conventie in 2018
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Calcul salar conventie in 2018

Care este formula de impozitare pentru o prestare servicii platita prin conventie in cadrul unei asociatii de proprietari pentru un venit net negociat de 150 lei. Ce valoare are salariul brut?

Alte discuții în legătură

Contributii 2016 pentru contract de mandat asociatie de proprietari emaio emaio Buna ziua. As dori sa stiu ce contributii se platesc in 2016 pentru contractele de mandat pentru o asociatie de proprietari, pentru presedintele asociatiei, ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venit mmm3ro mmm3ro Am o intrebare. La un bloc s-a facut o reparatie de catre o persona iar banii pentru reparatie au fost platiti de asociatie printr-un proces-verbal in care ... (vezi toată discuția)
Control itm asociatie de proprietari alinutza81_23_11 alinutza81_23_11 #-o Itm-ul s-a pus serios pe controale. Am primit o adresa astazi de la ITM , prin care suntem instiintati ca, asociatia de proprietari trebuie sa se prezinte ... (vezi toată discuția)