Buna ziua! Am infiintat zilele trecute un SRL, in statutul caruia sunt asociat unic si administrator. Vreau sa-mi fac si CIM la SRL-ul infiintat, dar COR-ul va fi unul aferent profesiei de inginer, nu de manager(vreau sa-mi mearga vechimea in munca la ceea ce am invatat in facultate). Intrebare: pot sa scriu in fisa postului, dincolo de task-rule specifice COR-ului ales pt inginer, si alte atributiuni specifice administratorului unei firme? Ma refer la precizarea faptului ca am drept de semnatura, raspund de organizarea si derularea activitatilor firmei, etc. E vreo problema sa fac un mixt de atributiuni de conducere si executie in redactarea fisei postului, chiar daca acel COR de inginer e specific functiilor de executie? Multumesc anticipat pt lamuriri!
In fisa postului mentionati doar atributii specifice postului de inginer ... in calitate de asociat unic, puteti emite o decizie in care sa stabiliti atributiile administratorului.
Sa inteleg ca in fisa postului aferenta CIM nu voi face nicio precizare legat de statutul meu de administrator? Iar statutul de administrator il reglementez printr-o decizie, pe care tot eu o semnez si o stampilez? Mentionez faptul ca in actul constitutiv al firmei am precizat deja ca eu, in calitate de administrator si asociat unic, raspund cam de toate.
Va multumesc pt solicitudine?
Cumul?
andral
Daca un asociat unic este si angajatul firmei,cum se intocmeste fisa postului? Se intocmeste o fisa pentru el ca si angajat si una pt. el ca si asociat sau se ... (vezi toată discuția)