avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Administrator SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Administrator SRL

Impreuna cu sotul meu am infiintat un SRL, cu doi asociati , parti sociale egale si ambii administratori prin statut pentru a avea drept de semnatura...precizez ca eu am un alt loc de munca,cu carte de munca ...
Sotul meu poate sa fie singurul angajat pe SRL...atat ca bucatar cat si ca administrator?
De ce nu ati infiintat un A.F. ? Era mai simplu.
Da, legea nu interzice.
Va rog sa imi spuneti , daca eu pot fi administrator prin statut , dar fara a fi angajata la SRL? cel putin deocamdata ....pana se dezvolta ...
Ultima modificare: Joi, 17 Aprilie 2008
tinaval11, utilizator
Da, puteti fi administrator
Eu sincer cred ca nu, daca sunteti si remunerata cu peste 250 de lei vechi. Altfel, societatea nu are baza pentru a va plati, intrucat actul de numire (actul constitutiv) e un act unilateral pe care il acceptati, deci se formeaza un contract, numai ca in materia probei codul civil impune inscris la actele juridice de peste 250 de lei.
tinaval11 a scris:

Impreuna cu sotul meu am infiintat un SRL, cu doi asociati , parti sociale egale si ambii administratori prin statut pentru a avea drept de semnatura...precizez ca eu am un alt loc de munca,cu carte de munca ...
Sotul meu poate sa fie singurul angajat pe SRL...atat ca bucatar cat si ca administrator?

Subiect: RE: Administrator SRL

Av. Todinca a scris
De ce nu ati infiintat un A.F. ? Era mai simplu.
Da, legea nu interzice.

Sunt curioasa doar care cod cor va fi trecut in cim, cel pt admin sau pt bucatar ? Ca amindoua nu se poate. Eu nu cred ca ITM inregistreaza un contract cu doua functii.
Normal ar fi sa fie incadrat ca admin.

Alte discuții în legătură

Tipul de contract incheiat de catre administratorul unui srl Bill Bill Salut! Intrebare: Va rog sa ma lamuriti daca administratorul unei societati comerciale cu raspundere limitata mai poate ramane angajat al acesteia cu contract ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea unui contract de administrare greekletter greekletter Buna ziua. Va rog sa ma ajutati sa aflu raspunsul la cateva intrebari. S-a mai discutat in forum in jurul temei, dar niciodata nu pe intebarile pe care ... (vezi toată discuția)
Cumul functie consilier juridic- administrator igna_florin igna_florin Stie cineva daca ca consilier juridic poti deveni siu administrator in cadrul aceleasi firme? va rog sa ma ajutati! mi-au propus finctia de administrator la ... (vezi toată discuția)