avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Subvenții
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Subvenții

Poți depune dosar pt subvenții dacă ai testament?
Cel mai recent răspuns: Ella2 , utilizator 14:59, 31 Ianuarie 2018
Nu. Trebuie sa dezbati mostenirea.
Asta stiu,doar că notarul a spus ca durează 1 an ...asta înseamnă că în anul respectiv nu pot lua subvenții pe pământul respectiv ?
Cum sa dureze 1 an? Nu exista asa ceva. Incercati la alt notar.
Da .Am fost la doi notari si au spus același lucru. Persoana respectiva a decedat in luna Decembrie, abia atunci se pot semna actele, la un an de la deces

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testament gasit la multi ani de la deces danaver danaver Buna ziua, Facand ordine printre actele din casa am gasit un testament al unui prieten al bunicilor mei care ne lasa mie si surorii mele toata masa lui ... (vezi toată discuția)
Pot refuza sa semnez dezbaterea unei mosteniri? socela socela nu stiu daca m-am exprimat corect, dar ma intereseaza sau mai bine spus daca ma poate ajuta cineva cu mostenirea......parintii mei au un apartament ,tatal meu ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire prin actionare in judecata milikutza milikutza buna ziua,mama mea este mostenitoare impreuna cu sora ei a unui pamant,doar pe titlul de proprietate,pt ca nu s-a dezbatut mostenirea de cand a murit mama lor ... (vezi toată discuția)