avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cum se calculeaza indemnizatia crestere copil la PFA ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cum se calculeaza indemnizatia crestere copil la PFA daca cele 12 luni de eligibilitate sunt constituite de 6 luni in care am avut venit la sfarsitul lui 2015 ( 60.000 lei, adica 600 milioane)si 6 luni in care nu am avut venit la inceputul lui 2016 (momen

Se impart cei 60.000 lei la 12 luni, calculandu-se apoi procentul de 85 la suta, sau ma incadrez la ordinul 1474 pe 2011 cu activitate in care nu am avut venit si primesc minimul de bani.? Întreb pentru ca o sa ma duc sa depun o cerere sa mi se solutioneze dosarul in scris deoarece respingerea mi s-a transmis doar telefonic. Si dupa ce o sa am decizia sa stiu in ce directie sa merg.... ce sa urmaresc.... ce metoda de calcul este cea legala?

Alte discuții în legătură

Cum se comunică o decizie de respingere de acordere indemnizație crestere copil? Gabrielmarian1986 Gabrielmarian1986 Copilul mi s-a nascut in 09.04 2017. Am avut un P.F.A. din 2014. Venitri am avut pana in decembrie 2015. .P.F.A.-ul l-am avut deschis pana in iunie 2016. Nu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil profesii libere SCElena SCElena Buna ziua! Am nascut in data de 12 ian 2015. Anterior, lunar, am obtinut venituri salariale minim 12 luni. Incepand cu 2 dec 2014 am beneficiat de concediu ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie crestere copil pentru perioada de 1 luna Daniel_21 Daniel_21 Hristos a Inviat! Buna ziua! As dori sa stiu ce modul de calcul al indemnizatiei de crestere a copilului pentru perioada de 1 luna ( a 24-a luna) - cit ... (vezi toată discuția)