Bună seara. Am închis un balcon S 1,10 m2 situat la et.8/8, balcon iesit in exteriorul pereților apartamentului, balcon fără acoperis si ÎNĂLȚIMEA parapetului 81 cm. Materialele sunt identice cu ale dezvoltatorului Solid House, de la care l-am achiziționat în 2016. Tâmplărie pvc + geam.
Motivul închiderii: NESIGURANȚĂ, Riscul caderii in gol. Au inchis 9 locatari. 6 am primit contravenție: - sesizare on-line-, amendă si desființarea balconului pentru lipsa autorizatiei de constructie. Am încercat inainte de a închide sa obtin A.C însă arhitectul sef al acestui imobil refuza să ne dea semnatura (aviz favorabil) pe un proiect executat de un alt proiectant pe motiv că nu este legal. Iar dumnealui, a afirmat că nu are timp de proiecte minuscule.
Vă rog să îmi spuneți, ce pot face să ies din postura de contravenient.
Vă mulțumesc.
Bună seara.
Am obtinut Certificatul de urbanism insa există o Hotărîre locală care nu dă drept de A.C pentru balcoanle de la etajul superior fara corespondent.
Deasupra ese cerul.
Deoarece Societatea a executat parapetul balconului sub normativ, h=80 cm si nu 100 cm cum prevede Normativul caderii in gol, pentru constructia balcoanelor, etc., pot cere in instanță Societatii SH să imi schimbe imobilul cu unul cu normativele respectate?
Vă mulțumesc.
Modificare balcon
The-Borg
Am cumparat un apartament intr-un bloc cu doua scari. La primavara doresc sa renovez apartamentul si implicit sa schimb vechea tamplarie de cornier cu geam de ... (vezi toată discuția)