avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara

Am avut n procese in urma carora insanta a hotarat ca copilul sa aiba domicilul la mama. Dar in primul si ultimul weekend din luna sa il iau la mine si sa ii platesc pensie alimentara . Mama copilului nu m a lasat sa il vad niciodata de cand l a luat la dansa si nici sa il iau la mine,iar eu nu i am platit pensie alimentara. Ce se poate intampla daca nu i am dat pensia ,iar ea nu m a lasat sa l vad?. Cum procedez ca macar sa mi vad copilul?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 23:08, 31 Ianuarie 2018
Buna seara,
Platiti pensiile minorului pentru ca el nu are nicio vina.
Solicitati ajutorul unui executor judecatoresc si, eventual, adresati-va parchetului pentru nerespectarea de catre mama a sentintei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanta prezidentiala de urgenta pentru recuperarea unui minor ContSters250151 ContSters250151 BUna ziua ,sunt mama unui minor de 10 ani,in urma divortului mi s-a incredintat cresterea si educarea copilului .chiar daca divortul sa pronuntat in ... (vezi toată discuția)
Program vizita minor eugen1974 eugen1974 sunt divortat si am un copil cu handicap grav ce instanta a hotarat sa ramana la mama fiind si asistentul ei personal,am dreptul la vizita de doua ori pe luna ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara ContSters180853 ContSters180853 Am divortat ,iar copilul mi-a fost incredintat prin instanta mie dar cu dreptul tatalui la vizita de 2 ori pe luna .Eu m am mutat din oras iar el nu -l mai ... (vezi toată discuția)