avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... dosar de boala
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

dosar de boala

Buna ziua am si eu o nelamurire tatal meu a fost pensionat pe caz de boala in anul 2009 pana in anul 2012 dupa care a esit la pensie de drept cei de la casa de pensii a trimis o notificare prin care se rezulta ca sub numitul ....... a primit pensia de boala necuvenit am fost la ei cu toate actele care atesta ca este bolnav si au zis ca nu exista dosar la casa de pensii si sa ma duc la serviciul de expertiza medicala a capacitatii de munca am fost la ei am intrbat de numarul de dosar au zis ca este dar nu poate sal arate mentionez ca am toate actele cate atesta ca sotul meu este bolnav de gradul 2 diagnostic cod i63, i10 eu am drepul sa ma uit in dosarul sotului meu care este la serviciul de expertiza medicala a capacitatii de munca sau sa cer o copie a dosarului.Va multumesc

Alte discuții în legătură

Poprire pensie valy3476 valy3476 buna ziua am si eu o nelamurire tatal meu a fost pensionat pe caz de boala in anul 2009 pana in anul 2012 dupa care a iesit la pensie de drept cei de la casa ... (vezi toată discuția)
Incadrare in grad de invaliditate 1968 1968 Am 41 ani si peste 14 ani vechime. De 2 luni am terminat somajul si m-am imbolnavit, am facut sarcoidoza stadiul II, o boala autoimuna. De la comisia medicala ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate alexandra ciocioiu alexandra ciocioiu Buna ziua. Am si eu o intrebare legata de acest subiect si anume: mama mea este diagnosticata de 6 ani cu poliartrita reumatoida. Are 46 de ani si a lucrat 20 ... (vezi toată discuția)