avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Explicati-mi si mie va rog frumos in ce consta solutia ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Explicati-mi si mie va rog frumos in ce consta solutia la acest proces.

Solutie proces:
Admite excepţia lipsei calităţii procesuale active a reclamantei, în ceea ce priveşte petitul referitor la stabilirea unui program de vizită a minorei în favoarea pârâtului. Respinge cererea formulată de reclamanta în contradictoriu cu pârâtul în ceea ce priveşte petitul privind stabilirea unui program de vizită în favoarea pârâtului, ca fiind formulată de o persoană lipsită de calitate procesuală activă. Constată renunţarea pârâtului la judecată în ceea ce priveşte cererea-reconvenţională.
(prin cererea reconventionala paratul a renuntat la programul de vizita)

Admite în parte cererea de chemare în judecată formulată de reclamanta , în contradictoriu cu pârâtul . Obligă pârâtul să plătească reclamantei o pensie de întreţinere în cotă de 25% din venitul lunar net, efectiv realizat.

Si inca o intrebare: Paratului i s.au impus si cheltuielile de judecata, in cat timp trebuiesc achitate?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: aiserin , utilizator 12:39, 1 Februarie 2018
Mai are paratul drept la vizita sau se poate trezi cu politia dupa el si sa fie acuzat de rapire?!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! imi poate explica cineva, va rog, ce înseamnă toate ... Elena072 Elena072 Bună ziua! Imi poate explica cineva, va rog, ce înseamnă toate astea? Mulțumesc! Admite excepţia netimbrării cererilor, invocată de către pârât. ... (vezi toată discuția)
Unicul acceptant al succesiunii poate fi obligat sa o dezbata ? Andr@ Andr@ Buna, Am cateva nelamuriri: in speta, sora X cheama in judecata pe fratele Y cerand instantei sa constate deschisa succesiunea dupa ambii parinti (tatal ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o intrebare legata de o datorie veche. familia ... TudorTGG TudorTGG Buna ziua, am o intrebare legata de o datorie veche. Familia este in proces cu AFI (Administratia fondului imobiliar) unde am intrat si eu fara voia mea pe ... (vezi toată discuția)