avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Concubina cere despăgubiri. Cine le plătește?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Concubina cere despăgubiri. Cine le plătește?

Bună ziua.cine trebuie sa ii restituie concubinei tatălui meu decedat banii pe care pretinde ca i-a investit în casa tatălui? S-a dezbătut masa succesorală, s-au stabilit moștenitorii de drept. Doamna pretinde banii investiți dar în același timp nu restituie bunurile personale ale decedatului, respectiv bijuterii și bani.mulțumesc pentru răspuns.

Alte discuții în legătură

Testament olive olive buna ziua revin cu o veche problema sa o iau de la inceput. Tatal meu este divortat de mama de 6 ani. In acest timp dansul a locuit in concubinaj cu o alta ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire giovi_mik giovi_mik buna ziua.in legatura cu dezbaterea de mostenire:acum o luna si jumatate mi-a decedat tatal,nu am fct dezbaterea;la doua saptamani dupa decesul tatalui,a ... (vezi toată discuția)
Succesiune intarziata Buna ziua ! Va rog sa mi spuneti ce trebuie sa fac in aceasta situatie !? Odata ce mama noastra a murit,ea fiind mostenitoare dupa bunici din ambele parti,a ... (vezi toată discuția)