Buna ziua, la parterul blocului unde locuiesc s-a deschis o pizzerie și funcționează fără acordul locatarilor, insa problema nu ar fi asta, problema este că eu locuiesc la ultimul etaj și burlanul care ajuta la evacuarea gazelor arse și a fumului de la cuptorul pe lemne din interiorul pizzeriei îmi murdărește cu particule de funingine pervazele de la ferestre, ce este de făcut în situația asta (administratorii nu au luat nici o măsură în urma unor dialoguri) ? Menționez că burlanul respectiv este montat fără acordul meu pe pereții exteriori ai apartamentului unde domiciliez, multumesc?!
Puteti sesiza Directia de sanatate publica (pentru disconfortul creat), Agentia teritoriala de mediu (pentru poluarea atmosferei si a ap. dvs.), Asociatia de propietari (pentru a lua masuri de remediere, in ideea ca locatarii nu au fost de acord cu pizzeria la parter si posibil, acordul l-a dat direct asociatia - se poate inalta cosul de fum deasupra constructiei), pizzeria (pentru inaltarea cosului de fum peste inaltimea constructiei si astfel detineti un document scris care poate fi utilizat, daca va fi cazul, in instanta de judecata).
Puteti intreba primaria, in scris, cu nr. de inregistrare/ data, daca nu exista asociatie in bloc, de la cine a primit aviz favorabil pentru a putea emite autorizatie ca pizzaria sa fie amplasata la parterul blocului, cu cosul de fum plasat pe peretele blocului/ la inaltimea apartamentului dvs.
Daca doriti sa comentati dati clik pe "raspunde" pentru a nu mai aparea ce s-a mai scris deja.
Burlan pizza
Cossys
Buna ziua doresc sa deschid o pizzerie la parterul unui bloc, este necesar să montez un burlan pentru fum / miros ? Nu prea găsești undeva condițiile sa ... (vezi toată discuția)