avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Fum deranjant de la o soba la bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Fum deranjant de la o soba la bloc

Buna ziua ! Unde as putea sa reclam faptul ca vecinii mei ,chiriasi au soba la parter si burlanul are 2 metri de la perete tot fumul urcand in sus.Am sesizat asociatia de propietari cu o cerere scrisa dar nu am rezolvat nimic.
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 17:32, 25 Noiembrie 2016
Sesizati oficial inspectoratul pentru situatii de urgenta
Incercati o intelegere amiabila cu vecinii, in sensul prelungirii cosului/ burlanului pana deasupra celui mai de sus nivel al incintei, astfel incat fumul sa se disperseze de la inaltime.
Petrea Paul a scris:
vecinii mei ,chiriasi au soba la parter si burlanul are 2 metri...

Toti vecinii dumneavoastra au sobe cu burlan ori numai acesta care va deranjeaza direct pe dumneavoastra?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Funingine pe ferestre Raulcorneci Raulcorneci Buna ziua, la parterul blocului unde locuiesc s-a deschis o pizzerie și funcționează fără acordul locatarilor, insa problema nu ar fi asta, problema este ... (vezi toată discuția)
Coş evacuare gaze de la centrală - poluare in curte Gheorghiţă3 Gheorghiţă3 Bună ziua! Vecinul meu şi-a făcut recent un coş de tip ventuză pentru evacuare gaze de la centrală, care este orizontal, la înălţime de 2m, cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! ma puteti ajuta cu un sfat va rog? locuiesc la etajul ... IONUT.ALIN2025 IONUT.ALIN2025 Buna ziua! Ma puteti ajuta cu un sfat va rog? Locuiesc la etajul 2 iar la parter o vecina si-a montat o centrala cu peleti. A scos prin perete un burlan de ... (vezi toată discuția)