avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua! Ma puteti ajuta cu un sfat va rog? Locuiesc ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua! Ma puteti ajuta cu un sfat va rog? Locuiesc la etajul ...

Buna ziua!
Ma puteti ajuta cu un sfat va rog?
Locuiesc la etajul 2 iar la parter o vecina si-a montat o centrala cu peleti.
A scos prin perete un burlan de apox 30 cm fara cos de fum pe vericala.Daca incerc sa aerisesc, tot fumul intra la mine la et 2.Pot sa fac ceva?
Cel mai recent răspuns: IONUT.ALIN2025 , utilizator 23:31, 28 Ianuarie 2025
Daca nu va intelegeti pe cale amiabila, puteti sesiza Asociatia de proprietari, DJSP (pentru disconfortul creat), in scris, cu nr. de inregistrare/ data sau deschide actiune in instanta.
Pentru montarea centralei, vecina trebuia sa obtina avizul vecinilor/ asociatiei de proprietari.
Multumesc!

POPA GHEORGHE a scris:

Daca nu va intelegeti pe cale amiabila, puteti sesiza Asociatia de proprietari, DJSP (pentru disconfortul creat), in scris, cu nr. de inregistrare/ data sau deschide actiune in instanta.
Pentru montarea centralei, vecina trebuia sa obtina avizul vecinilor/ asociatiei de proprietari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, o întrebare, stau la bloc la etajul 1 vecinul de ... Fmrs Fmrs Buna ziua , o întrebare , stau la bloc la etajul 1 vecinul de sub mine de la parter a retezat evacuarea centralei termice și acum este la nivelul peretelui ... (vezi toată discuția)
Lungime coș evacuare centrală Buna ziua, Locuiesc într-un apartament la bloc etaj 2,locatarii de la et.1(sub apartamentul neu) si parter își montează în centrala pe gaz. As dori ... (vezi toată discuția)
Întrebare - suplinire acord pizzerie la parter Kevinrobert Kevinrobert Buna dimineata! Am un spatiu comercial la parterul unui bloc. Am aviz de construire a unui cuptor de Pizza ,am si actele pentru firma dar vecinul de la ... (vezi toată discuția)