avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Buna ziua, o întrebare, stau la bloc la etajul 1 ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Buna ziua, o întrebare, stau la bloc la etajul 1 vecinul de ...

Buna ziua , o întrebare , stau la bloc la etajul 1 vecinul de sub mine de la parter a retezat evacuarea centralei termice și acum este la nivelul peretelui ( nu știu de ce ) nu mai iese in afara cum sunt majoritatea și toate gazele îmi intră mie pe geam , este o reglementare cat trebuie minim sa fie scos în exterior burlanul centralei ? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Fmrs , utilizator 19:43, 10 Noiembrie 2022
Normativele de proiectare mentioneaza scoaterea cosului de gaze in afara peretelui si/ sau ridicarea la nivel superior cotei maxime a cladirii astfel incat gazele sa se disperseze in atmosfera.
Daca nu va intelegeti pe cale amiabila puteti sesiza DJSP (pentru disconfortul creat) si ISCtii. (deteriorare ctie.), in scris, cu nr. de inregistrare/ data.
Asociatia de proprietari ar trebui sa se implice, avand un cuvant de spus, legat de siguranta ctiei. si de fatada ctiei. care se umple de fum/ mazga.
Mulțumesc de ajutor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cos fum Vintila Petru Vintila Petru Bună ziua! Daca cineva poate sa ma ajute. Părinții mei locuiesc la bloc la etajul 4 (proprietate particulara) si de ceva timp se confrunta cu o situație ... (vezi toată discuția)
Lungime coș evacuare centrală Buna ziua, Locuiesc într-un apartament la bloc etaj 2,locatarii de la et.1(sub apartamentul neu) si parter își montează în centrala pe gaz. As dori ... (vezi toată discuția)
Evacuarea gazelor de ardere de la o cantrala pe gaz în condensatie Ianos01 Ianos01 Între casa mea și a vecinului este o distanta de 1, 35m. Vecinul și-a scos coșul de evacuare de la centrala termica pe gaz în acest spațiu de 1,35m, ... (vezi toată discuția)