avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cos fum
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cos fum

Bună ziua! Daca cineva poate sa ma ajute. Părinții mei locuiesc la bloc la etajul 4 (proprietate particulara) si de ceva timp se confrunta cu o situație destul de neplacuta și anume FUMUL ,un fum toxic care le invadeaza apartamentul. In urma cu doi ani un patron care detine un atelier de mobila situat la " parterul" blocului are centrala pe lemne si fara acordul proprietarilor a construit un cos de fum pe care la incorporat in partea exterioara a blocului si de ceva vreme apartamentul se umple cu fum greu de respirat ținând cont ca părinții sunt batrani si bolnavi taicami-o suferind de astm. Au facut reclamație la proprietar dar acesta gaseste mereu explicați, intrebarea mea este cosul acel este construit legal daca nici unul dintre proprietarii nu a fost de acord cu construcția lui? Cui pot sa ma adresez pana nu se intampla o nenorocire. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Vintila Petru , utilizator 19:10, 22 Februarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sesizati oficial garda de mediu
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti sesiza in scris cu nr. de inregistrare/ data DJSP pentru disconfortul creat si Agentia teritoriala de emdiu pentru poluare.
Cand a dat autorizatie de ctie. pentru montaj centrala pe lemne primaria trebuia sa aiba avizul asociatiei de proprietari/ avizul proprietarilor, iar proiectul in baza caruia sa dea autorizatia sa contina cosul de fum ridicat deasupra ultimului nivel astfel incat gazele/ fumul sa se disperseze in atmosfera.
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, o întrebare, stau la bloc la etajul 1 vecinul de ... Fmrs Fmrs Buna ziua , o întrebare , stau la bloc la etajul 1 vecinul de sub mine de la parter a retezat evacuarea centralei termice și acum este la nivelul peretelui ... (vezi toată discuția)
Cos gaz/fum amplasament legal AvocatAsk AvocatAsk Buna ziua, Locuiesc la ultimul etaj al unui bloc de locatari. La parterul blocului s-a deschis recent un fastfood care a instalat un cos de de evacuare ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am.o.problema de 3 ani de zile cu un vecin ce și ... Vulpishor Vulpishor Bună ziua, Am.o.problema de 3 ani de zile cu un vecin ce și a făcut centrala pe lemne. Tot fumul lui este in casa mea, nu are un cos special pt centrala ... (vezi toată discuția)