avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dosar penal pentru conducere fara permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dosar penal pentru conducere fara permis

Buna ziua. Am 17 ani si in data de 03.10.2017 ma plimbam cu un moped de 49cmc. neanmatriculat si fara a detine permis de conducere pe drumul public iar intr-o curba m-am intalnit cu un echipaj al politiei si am trecut pe langa ei atingand oglinda stanga a masinii. Ei au aflat unde stau si mi-au lasat citatie ca a doua zi sa ma prezint la post, am fost si am dat declaratie, mi-am recunoscut fapta si nu am antecedente penale. La aprox. doua saptamani am fost cu politia la judecatorie unde am fost audiat in prezenta unui avocat. De atunci am primit doua scrisori de la judecatorie iar in a doua spune "Comunicare incheiere finala (dezinvestire) penala" pronuntata la data de 11.01.2018. Va rog sa imi spuneti ce as putea pati. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Accident bovina dn 22c - masina avariata ferdis ferdis Cu aprox 10 zile inainte am lovit o vaca pe DN22C ce se afla in mijlocul strazii si probabil traversa strada, am lovit-o cu partea stanga astfel m-am ales cu ... (vezi toată discuția)
Conducerea a unui moped posibil furat Nmk mk Vfcfsc Nmk mk Vfcfsc Buna seara! Azi am fost cu un prieten sa cumpere o mopeda si a luat, eu lam adus acasa fina prietenul meu nu are permis, pe drum am fost oprit de un echipaj ... (vezi toată discuția)
Mersul printre masini florea_florin florea_florin Buna ziua Va contactez cu rugamintea de a-mi transmite opinia dvs cu privire la cele de mai jos. As dori de la dvs sa-mi spuneti daca este sau nu vina comuna ... (vezi toată discuția)