avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu Medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu Medical

Buna ziua, am avut CM din data de 22.01-26.01 (5 zile). La munca pe grafic si pe pontaj am fost trecut doar 4 zile deoarece pe data de 24 a fost liber.
Intrebare : eu muncesc in program tura ( zi, noapte, si weekend ).Este corect cum am fost pontat? Zilele libere nu se poteaza cu 8h ( CM )?
Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 1 Februarie 2018
Andreiush, utilizator

Alte discuții în legătură

Pontaj si plata ore weekend si sarbatori legale adusca adusca La o unitate cu foc continuu si program de 12/24 si 12/48(ture noapte) cum se realizeaza pontajul si plata orelor libere? Pt orele lucrate in zile de sarbatori ... (vezi toată discuția)
Program de lucu 12/24 28lacramioara 28lacramioara Spuneti-mi va rog cum se calculeaza corect orele de lucru atunci cand programul este 12/24, lucrand inclusiv sambata si duminica. Exemplificand, in luna ... (vezi toată discuția)
Repausul sapatamanal lucrez intr-o societate unde repausul saptamanal ... Barbu22 Barbu22 Repausul sapatamanal Lucrez intr-o societate unde repausul saptamanal nu exista. Programul este in ture de 12 cu 24 (neregulate) zi sau noapte. Nu avem ... (vezi toată discuția)