avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi

Mâine, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Modificare Revisal angajat plecat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Modificare Revisal angajat plecat

Un angajat s-a lichidat cu 01.02.2018 si am uitat sa-i modific si salariul nou cu 01.01.2018 in Revisal. Cum pot face corecția in Revisal?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:18, 2 Februarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pasi sunt :
1. referat privind eroare inregistrata in REVISAL - neinregistrare majorare salariu
2. anulare incetare c.i.m.,
3. majorare salariu
4. incetare c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetat cim in 26.01.2018 omis inreg.in revisal a majorarii salariului bratugina2@gmail.com bratugina2@gmail.com Buna ziua. Am depus in revisal incetare CIM cu data de 26.01.2018. Ulterior, am constatat ca am omis sa inregistrez in revisal majorarea salariului cu ... (vezi toată discuția)
Revisal suspendare si transmiere salariu 2018 NeliF NeliF Buna ziua, Am inregistrat o suspendare in Revisal cu data de 01.02.2018. Ulterior s-au definitivat salariile cu contributiile transferate de la angajator la ... (vezi toată discuția)
Urgent revisal Alexandra Ilie Alexandra Ilie Buna ziua. Cum pot rezolva urmatoarea situatie: am incetat un contract de munca marti pe 7 ianuarie dar am uitat sa modific marirea salariului brut . Exista ... (vezi toată discuția)