avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... URGENT revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

URGENT revisal

Buna ziua. Cum pot rezolva urmatoarea situatie: am incetat un contract de munca marti pe 7 ianuarie dar am uitat sa modific marirea salariului brut . Exista vreo varianta sa corectez aceasta greseala? Va rog ajutati-ma
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:21, 10 Ianuarie 2020
Da ...există.

1. Anulare încetare c.i.m.
2. Majorare salariu
3. Încetare cum
4. Retransmitere revisal
Incetarea va avea aceeasi data? cu ce data va produce efecte incetarea?
Incetarea va avea aceeasi data.
si data care va produce efecte va fi data curenta?
Este data incetarii c.i.m. ... nu are cum sa fie alta data.
Ultima modificare: Vineri, 10 Ianuarie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Omisiune completare revisal inainte de incetare cim lauraadriana lauraadriana Am transmis in REVISAL 3 incetari de CIM in 7 ianuarie 2014 insa am uitat sa modific salariul conform HG 871/2013. Aplicatia nu permite sa se mai faca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!am incetat niste contracte in luna octombrie, si am ... ruxandra@humansource.ro ruxandra@humansource.ro Buna ziua!Am incetat niste contracte in luna octombrie, si am uitat sa operez marirea salariului minim pe economie. Am anulat incetarea, dar salariatii au fost ... (vezi toată discuția)
Revisal suspendare si transmiere salariu 2018 NeliF NeliF Buna ziua, Am inregistrat o suspendare in Revisal cu data de 01.02.2018. Ulterior s-au definitivat salariile cu contributiile transferate de la angajator la ... (vezi toată discuția)