avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua!Am incetat niste contracte in luna ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua!Am incetat niste contracte in luna octombrie, si am ...

Buna ziua!Am incetat niste contracte in luna octombrie, si am uitat sa operez marirea salariului minim pe economie. Am anulat incetarea, dar salariatii au fost detasati si nu pot opera marirea de salariu. Imi apare urmatorul mesaj: "Data de la care produce efectele nu poate fi setata in cadrul unei perioade de detasare incetate". Cum pot proceda pentru a modifica salariul? Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:38, 12 Octombrie 2023
Au fost detasati pana la data incetarii c.i.m. ?
Da,adica data detasarii e aceesi cu data incetarii.

Cornel Vasile a scris:

Au fost detasati pana la data incetarii c.i.m. ?

Ultima modificare: Miercuri, 11 Octombrie 2023
ruxandra@humansource.ro, utilizator
Depasea data de 01.10.2023, detasarea?
Da

Cornel Vasile a scris:

Depasea data de 01.10.2023, detasarea?

In acest caz, nu mai puteti face nimic, decat in adeverinta de vechime sa consemati corect modifiicarile in cauza ...modificarea trebuia facuta la incetarea detasarii, cu data in cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare salariul minim brut pe tara garantat in plata in cazul unui detasat Bubinubi Bubinubi Buna ziua, va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: am cativa salariati detasati la o alta societate cu salarii sub minimul brut pe tara cu 01.01.2015 ... (vezi toată discuția)
Detasare suciugeorgeta suciugeorgeta Buna ziua Am urmatorea situatie: un salariat detasat din data de 19.12.2016 pe o perioada de 6 luni ,deci pana in 18.06.2017. Societatea unde este detasat ... (vezi toată discuția)
Majorare salariu angajat detasat andreijianu andreijianu As vrea sa va intreb cum anume pot modifica salariul unui angajat detasat pe o perioada de 1 an? Am inteles ca se poate face o modificare a contractului insa ... (vezi toată discuția)