avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 428 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariu minim oferta- salariu/ salarii minime pe ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariu minim oferta- salariu/ salarii minime pe parcursul implementarii contractului

Buna ziua,

Avem o procedura de achizitie servicii cu o documentatie de atribuire care nu permite ajustarea pretului. Obliga insa ofertantul sa isi asume printr-o declaratie pe proprie raspundere respectarea reglementarilor din domeniul social si al relatiilor de munca; propunerea de oferta financiara sa nu intre sub incidenta unor situatii de neconformitate si incacceptabilitate iar un pret aparent neobisnuit de scazut sa poata fi justificat. Propunerea de oferta-inclusiv declaratia si fundamentarea tarfului lei/ora este anexa la contractul incheiat dupa declararea ofertantului ca fiind castigator. Propunerea financiara este fundamentata pe un tarif lei/ora. Ofertantul propune pentru costurile salariale, o fundamentare pe salariul minim, care la data depunerii ofertei este de 1450 de lei net, strict in limitele acestui salariu minim.
De la 1 ianuarie 2018, ofertantul devenit prestator este obligat de lege sa modifice tariful lei/ora conform noului salariu brut- la care s-a ajuns prin modificarea codului fiscal si cresterea salariului minim. Angajatul sau, ofertat cu un salariu minim la data depunerii ofertei, trebuie sa isi pastreze acest salariu minim pe intreaga perioada de implementare a contractului, pentru ca prestatorul sa nu se plaseze in afara legii prin serviciile furnizate.
Intrebare: transferul tarifului lei/ora de le un salariu minim initial ofertat la salariul/ salariile minime ce pot aparea pe parcursul implementarii contractului este ajustare de pret- nepermisa de documentatia de atribuire in baza careia s-a construit oferta sau este o adaptare care sa permita furnizarea serviciilor in conditiile legii? Subliniez- serviciul ofertat este fundamentat si are un pret cu o marime a salariului minim in momentul ofertarii.

Alte discuții în legătură

Ajustare pret in proceduri de achizitie publica MARIOFLOR MARIOFLOR Am o procedura de achizitie publica, acord cadru 2 ani, nu se permite prin Fisa de date ajustarea pretului. Propunerea financiara este construita pe un ... (vezi toată discuția)
Pret ferm achizitii vero_b22 vero_b22 Stim foarte clar ca exista pret ferm si nemodificabil in achizitii, dar nu gasesc nici un text de lege care sa imi spuna exact asta, nici macar directive ... (vezi toată discuția)
Achizitii licitatii dmbarbascu dmbarbascu CE SALARIU CONSIDERATI CA TREBUIA SA IAU IN CALCUL 1250 SAU 1450? Am participat la o licitatie deschisa online,licitatia a fost publicata in 14.12.2016 avand ... (vezi toată discuția)