avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice ajustare pret in proceduri de achizitie publica
Discuție deschisă în Achiziţii publice

ajustare pret in proceduri de achizitie publica

Am o procedura de achizitie publica, acord cadru 2 ani, nu se permite prin Fisa de date ajustarea pretului.

Propunerea financiara este construita pe un tarif lei/ora la nivelul salariului minim in vigoare la momentul depunerii ofertei. Eu ca ofertant depun declaratii de respectare inclusiv a reglementarilor legale privind salarizarea.

Pe parcursul implementarii contractului, de 2 ani, au loc- strict ca exemplificare, 3 modificari ale salariului minim. Trecerea de la salariul minim ofertat la salariile minime ce pot aparea pe parcursul implementarii contractului, in conditiile in care serviciul ofertat este la nivelul salariului minim, intra in categoria conditiilor de ajustare sau nu? Pot fi incheiate anexe de contract subsecvent sau contracte subsecvente acordului cadru pe noile nivele de salariu minim fara a intra sub incidenta conditiilor de ajustare? Daca nu, furnizarea unui serviciu la nivelul salariului minim la momentul depunerii ofertei in conditiile unor modificari ale acestui nivel al salariului minim, arunca ofertantul devenit prestator in afara legii?

Alte discuții în legătură

Salariu minim oferta- salariu/ salarii minime pe parcursul implementarii contractului MARIOFLOR MARIOFLOR Buna ziua, Avem o procedura de achizitie servicii cu o documentatie de atribuire care nu permite ajustarea pretului. Obliga insa ofertantul sa isi asume ... (vezi toată discuția)
Achizitii licitatii dmbarbascu dmbarbascu CE SALARIU CONSIDERATI CA TREBUIA SA IAU IN CALCUL 1250 SAU 1450? Am participat la o licitatie deschisa online,licitatia a fost publicata in 14.12.2016 avand ... (vezi toată discuția)
Contract subsecvent Mihaela Sile Mihaela Sile Buna ziua. In urma unei proceduri de achizitie de servicii veterinare, in anul 2012 a fost incheait un contract cadru pt. o perioada de 4 ani cu obligatia de ... (vezi toată discuția)