avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Contract subsecvent
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Contract subsecvent


Buna ziua. In urma unei proceduri de achizitie de servicii veterinare, in anul 2012 a fost incheait un contract cadru pt. o perioada de 4 ani cu obligatia de plata a 75% din valoarea tarifului maximal al actiunilor sanitar- veterinare decontate din bugetul de stat. incepand cu anul curent, actul legislativ care reglementa tarifele pt. aceste servicii a fost abrogat de un altul in care tarifele aferente actiunilor sanitar-veterinare au valori fixe. Intrebarea mea este urmatoarea: in contractul subsecvent pt. anul in curs pot fi introduse noile tarife?
Multumesc

Cel mai recent răspuns: Faneli , utilizator 09:27, 23 Ianuarie 2014
Cu conditia ca posibilitatea de ajustare sa fie prevazuta in documentatia de atribuire si in contract.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibilitatea de modificare a tarifelor intr-un contract subsecvent Mihaela Sile Mihaela Sile Buna ziua. In urma unei proceduri de achizitie de servicii veterinare, in anul 2012 a fost incheait un contract cadru pt. o perioada de 4 ani cu obligatia de ... (vezi toată discuția)
Ajustare pret in proceduri de achizitie publica MARIOFLOR MARIOFLOR Am o procedura de achizitie publica, acord cadru 2 ani, nu se permite prin Fisa de date ajustarea pretului. Propunerea financiara este construita pe un ... (vezi toată discuția)
Micsorarea pretului unitar al unui acord-cadru Rayd Rayd Buna ziua, Care pot fi motivatiile pentru modificarea, in scadere, in favoarea autoritatii contractante, a pretului unitar al unui acord cadru, prin act ... (vezi toată discuția)