avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Posibilitatea de modificare a tarifelor intr-un ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Posibilitatea de modificare a tarifelor intr-un contract subsecvent

Buna ziua. In urma unei proceduri de achizitie de servicii veterinare, in anul 2012 a fost incheait un contract cadru pt. o perioada de 4 ani cu obligatia de plata a 75% din valoarea tarifului maximal al actiunilor sanitar- veterinare decontate din bugetul de stat. incepand cu anul curent, actul legislativ care reglementa tarifele pt. aceste servicii a fost abrogat de un altul in care tarifele aferente actiunilor sanitar-veterinare au valori fixe. Intrebarea mea este urmatoarea: in contractul subsecvent pt. anul in curs pot fi introduse noile tarife?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Contract subsecvent Mihaela Sile Mihaela Sile Buna ziua. In urma unei proceduri de achizitie de servicii veterinare, in anul 2012 a fost incheait un contract cadru pt. o perioada de 4 ani cu obligatia de ... (vezi toată discuția)
Acord cadru derulat prin comenzi Raluca_G Raluca_G Buna ziua, A derulat cineva un Acord cadru (cu un singur operator economic) prin comenzi (fara contracte subsecvente)? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Ajustare pret in proceduri de achizitie publica MARIOFLOR MARIOFLOR Am o procedura de achizitie publica, acord cadru 2 ani, nu se permite prin Fisa de date ajustarea pretului. Propunerea financiara este construita pe un ... (vezi toată discuția)