avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Este obligata asociatia de proprietari sa comunice ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Este obligata asociatia de proprietari sa comunice contul bancar al asociatiei?

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema:
Doresc sa platesc cotele de intretinere prin virament bancar, iar din acest motiv am solicitat in scris comunicarea contului asociatiei. Au trecut deja mai mult de 30 de zile de la cererea mea insa nu vor sa-mi dea nici contul nici raspuns la cerere cu motivul refuzului. Ce pot face, avand in vedere ca nu pot plati in alt fel ( la casierie sau cu ajutorul unui vecin, etc - de mandat postal mi-au spus ca nu are cine sa se duca la posta sa il ridice si se vor intoarce banii )?
Va rog sa ma ajutati cu articolul de lege care prevede obligativitatea comunicarii la cerere a contului bancar al asociatiei pentru a putea plati cotele de intretinere ( daca exista)

Multumesc anticipat pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: cris-gabi , utilizator 09:45, 7 Februarie 2018
in mod normal contul bancar trebuie publicat la avizier...
Ultima modificare: Vineri, 2 Februarie 2018
Dr.Virgil Dan Amza, Evaluator
Acest lucru l-am spus si eu insa mi s-a cerut sa le spun unde este precizat in legislatie acest lucru, insa nu am gasit nimic in lg 230, sau nu am stiut eu unde sa ma uit.....
Este prevazut in lege acest lucru?
Sa inteleg ca nu exista nici o prevedere legala care sa oblige asociatia de proprietari sa-mi comunice contul bancar?
Va rog sa-mi raspundeti. Am mare nevoie de aceasta informatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lamurire plata comisione bancare la intretinere Paul2017 Paul2017 Buna ziua, Am si eu o mica nelamurire: de cateva luni fac plata intretinerii dintr-un cont unde nu mi se opreste comision, pana aici toate bune si frumoase ... (vezi toată discuția)
Intretinere depusa la cec prin virament goby goby Buna ziua! Un proprietar motivand ca nu ajunge la timp sa plateasca intretinerea conform orarului de incasari, solicita sa i se dea contul asociatiei de la ... (vezi toată discuția)
Plata lunara a cotelor de intretinere-bloc, prin banca! Maria2143 Maria2143 Buna ziua! Un proprietar al unui apartament achita cotele lunare de intretinere in contul asociatiei, plata efectuata din contul personal, oricare alta ... (vezi toată discuția)