avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Concediu medical platit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Concediu medical platit

Buna ziua,
In anul 2017 am avut 3 joburi insumate am depasit cele 125 de zile lucratoare pentru a beneficia de concediu medical platit. Dar la noul job imi spune ca am 121 de zile lucrate neluandu-mi in calcul zilele lucrate in 2017 la ei.
Legea spune ca pentru a beneficia de concediu medical trebuie in ultimele 12 luni sa am 6 luni lucrate, eu am peste 125 de zilele lucrate in 2017, dar inclusiv cu cele lucrate la dansii.
Ultima modificare: Vineri, 2 Februarie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Stabilirea bazei de calcul la plata indemnizatiei de cm guf guf Buna ziua. Pana la data de 30 aprilie 2017 (inclusiv) am fost angajata cu contract de munca. mentionez ca in ultimele 12 luni NU am avut concediu ... (vezi toată discuția)
Baza calcul indemnizatie sarcina si lauzie/ maternitate PinkCat PinkCat Buna ziua, Ma puteti ajuta va rog cu un calcul pentru baza concediului de maternitate? Dilema mea este referitoare la cum se iau in considerare ultimele 6 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, daca gravida nu a lucrat 12 luni inainte de a naste, ... camypos camypos Buna ziua, Daca gravida nu a lucrat, 12 luni inainte de a naste, deci nu are dreptul la c.c.c., sotul poate solicita stimulentul de insertie, daca nici el nu ... (vezi toată discuția)