avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Adeverinta de venit poate fi obtinuta online. Cum ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Adeverinta de venit poate fi obtinuta online. Cum trebuie sa procedezi?

Buna ziua,

Am gasit acest articol pe site "Adeverinta de venit poate fi obtinuta online. Cum trebuie sa procedezi? M-am inregistrat pe site-ul ANAF am primit o fisa de confirmare cu numarul de ordine si umeaza sa merg la SPIT sa imi confirm inregistrarea.

Intrebarea mea este: Eu vreau sa imi scot o declaratie ca nu realizez nici un venit,nu s-a mentionat nimic despre asta. Tot la SPIT la ghiseu se scoate adeverinta de venit?

Multumesc, o seara placuta tuturor!
Ultima modificare: Vineri, 2 Februarie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: precious007 , utilizator 19:51, 6 Februarie 2018
Buna seara!
Pentru persoanele fizice adeverintele de venit se obtin online, prin portalul anaf dupa ce va logati cu user si parola in pagina dvs.
[ link extern ]
Buna ziua,

Mam logat pe site-ul ANAF dar nu gasesc exact sectiunea de unde se poate completa/printa adeverinta de venit (dovada ca nu am venit mai exact)

Multumesc
Viorel
Nu e complicat.

[ link extern ]
Nici nu ma pot loga,apar erori la tot pasul iar instructiunile sunt foarte dificile de urmat. Chiar s-au complicat lucrurile mai mult decat se putea, tipic.

De ce nu ar exista o sectiune simpla, unde poti sa introduci datele tale, simplu si la subiect s obtii un certificat ca ai sau nu venit? Doar cu un click si cateva campuri de completat.

Ramane sa merg personal sa mi se emita actul pentru ca mai mult timp pierd online. Este imposibil, ce se intampla in tara asta.

Viorel
Ultima modificare: Luni, 5 Februarie 2018
precious007, utilizator
Apelati la o persoana mai priceputa decat dvs. Eu am reusit sa crez cont online, nu mi-a fost greu. Deci este posibil

Alte discuții în legătură

Adeverință de venit ConsuelaArdeleanu ConsuelaArdeleanu Cum pot obține online o adeverință de venit pentru 2008 - 2013? (vezi toată discuția)
Probleme de logare luizaec luizaec Sunt utilizatorul nicole71 si mi-am facut cont in data de 13.05.2009. Am instiintat si o colega despre \"avocatnet\", iar aceasta si-a deschis contul luizaec ... (vezi toată discuția)
Seap certificat digital imposibil de folosit fsa fsa Pentru a participa la SEAP mi s-a spus ca imi este necesar Cert Digit. Am creat pe e-licitatie.ro un cont; psw si am primit un Pin. Am platit tx de 40+Tva cu ... (vezi toată discuția)