avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Adeverință de venit
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Adeverință de venit

Cum pot obține online o adeverință de venit pentru 2008 - 2013?
Cel mai recent răspuns: ConsuelaArdeleanu , utilizator 21:55, 22 Ianuarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru persoanele fizice adeverintele de venit se obtin online, prin portalul anaf dupa ce va logati cu user si parola in pagina dvs.
[ link extern ]

www.avocatnet.ro/articol_408...
Ultima modificare: Marți, 22 Ianuarie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Am încercat însă nu pot scoate adeverință decât pe ultimii 5 ani. Eu am nevoie de perioada 2008 până în prezent. Mulțumesc!

Cornel Vasile a scris:

Pentru persoanele fizice adeverintele de venit se obtin online, prin portalul anaf dupa ce va logati cu user si parola in pagina dvs.
[ link extern ]

www.avocatnet.ro/articol_408...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta de venit poate fi obtinuta online. cum trebuie sa procedezi? precious007 precious007 Buna ziua, Am gasit acest articol pe site \"Adeverinta de venit poate fi obtinuta online. Cum trebuie sa procedezi? M-am inregistrat pe site-ul ANAF am ... (vezi toată discuția)
Adeverinta angiba angiba Buna seara, am si eu o intrebare,Eu sunt doar asociat unic intr un SRL,care este impozitat cu 3% pe venituri,imi trebuie o adeverinta cu venitul obtinut in ... (vezi toată discuția)
D101 si situatii financiare anuale Herra_ Herra_ 1. Nu stiu unde (pe ce site) pot sa depun D101. Pe e-guvernare exista precizarea \"declaratia 101 nu se depune aici\". Am incercat pe anaf.ro . Imi da mesaj ... (vezi toată discuția)