avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adeverinta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adeverinta

Buna seara,
am si eu o intrebare,Eu sunt doar asociat unic intr un SRL,care este impozitat cu 3% pe venituri,imi trebuie o adeverinta cu venitul obtinut in ultimii 2 ani.de unde pot lua o astfel de adeverinta?baiatul meu este plecat la studii in Olanda si vrea sa se angajeze si cei de acolo i au cerut asa ceva.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:51, 22 Noiembrie 2017
De la ANAF
Adeverinta de venit poate fi obtinuta online. Cum trebuie sa procedezi?
www.avocatnet.ro/articol_408...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverință de venit ConsuelaArdeleanu ConsuelaArdeleanu Cum pot obține online o adeverință de venit pentru 2008 - 2013? (vezi toată discuția)
Neplata de catre angajator a unor drepturi vaalmy2 vaalmy2 Buna seara . Astazi am avut o surpriza neplacuta , mergand la o banca pt un credit , am avut uimirea ca in urma verificarii la ANAF a bancii sa nu apar cu ... (vezi toată discuția)
Adeverinta anaf online leonardy44 leonardy44 Bun găsit! Cum pot obține online adeverinta de venit de la Anaf? Care sunt pașii pentru a o putea lista ? Multumesc! (vezi toată discuția)