avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adeverinta anaf online
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adeverinta anaf online

Bun găsit!
Cum pot obține online adeverinta de venit de la Anaf?
Care sunt pașii pentru a o putea lista ?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: leonardy44 , utilizator 22:10, 11 Octombrie 2024
Două schimbări importante privind adeverințele de venit eliberate de ANAF la cererea persoanelor fizice se aplică din 4 septembrie
www.avocatnet.ro/articol_669...

Cum se poate cere la ANAF, de către o persoană fizică, adeverința de venituri sau adeverința că aceasta n-are venituri
www.avocatnet.ro/articol_678...
Mulțumesc!

Cornel Vasile a scris:

Două schimbări importante privind adeverințele de venit eliberate de ANAF la cererea persoanelor fizice se aplică din 4 septembrie
www.avocatnet.ro/articol_669...

Cum se poate cere la ANAF, de către o persoană fizică, adeverința de venituri sau adeverința că aceasta n-are venituri
www.avocatnet.ro/articol_678...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta de venit alina_25 alina_25 Cum se mai obtine actualmente o adeverinta de venit de la administratia fiscala (ANAF)? Deoarece am auzit ca sau produs tot felul de schimbari ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de venit poate fi obtinuta online. cum trebuie sa procedezi? precious007 precious007 Buna ziua, Am gasit acest articol pe site \"Adeverinta de venit poate fi obtinuta online. Cum trebuie sa procedezi? M-am inregistrat pe site-ul ANAF am ... (vezi toată discuția)
Neplata de catre angajator a unor drepturi vaalmy2 vaalmy2 Buna seara . Astazi am avut o surpriza neplacuta , mergand la o banca pt un credit , am avut uimirea ca in urma verificarii la ANAF a bancii sa nu apar cu ... (vezi toată discuția)